Wednesday, August 20, 2008

povesti din vama....

povesti din vama

si totusi... parca e altfel acolo in vama... parca lumea e mai libera... :)... asta daca libertatea are termen de comparatie :D

12 comments:

ogarafgan said...

meeeei, da, lumea e altfel in vama ... ie felicita, ie in contzed, ie fara obligatziuni la purtator, ie mare si briza cularoasa ... eiii, stii tu bine cum ie ;)
apropo, guda piccia, felitzitali! :D

andrei said...

heeeeeeeeey.... i'm happpyyyy... ai revenit :)... de fapt n;ai revenit ca am inteles esti intr;o biblioteca din alta lume :)... he he he... si ma gandeam yo ca binele are o plaja mare de tonuri... de griuri :)... si ma bucur ca starea ta are corespondenta in aceasta plaja :) >:D<... hi hi hi... de'abia astept sa te intorci :)

Anonymous said...

Chiar daca a devenit comerciala vama, merg in fiecare an de dragul oamenilor, fie ei necunoscuti sau cunoscuti, de dragul senzatiei de libertate. Asa ca si acel loc din vama : This is not a place , this is an emotion "- crazy love

andrei said...

da... acelasi lucru il fac si yo si sper ca;l voi face in fiecare an chiar daca nu voi mai avea loc pe plaja :)... e de ajuns un milimetru patrat sau rotund de nisip... :)... ca de visat ma ocup yo :D... am vazut si acel loc de care spuneai :)... si mi;a placut mult ideea :)... desi se gasira cativa sa rada de emo kids.... ca deh... e cool si la moda :)... dar intr;adevar "This is not a place , this is an emotion"... multumesc de vizita :).... si sper sa mai revii :)

LiliAna said...

libertatea e cum o percepe fiecare
pe mine nu ma trage in Vama Veche...o fi din cauza a ceea ce a devenit...

andrei said...

da domnita ana... tocmai de aia pe mine ma atrage :)... pentru ca desi se aglomereaza vama... densitatea de vise pe fir de nisip e mare :P... uite o discutie pe care am avut;o la stuf :)... am scris despre ea Cuiva :)

acum cateva zile "eram in vama, la stuf, la ovidiu... stateam la rand la cafea... cea mai buna cafea din lume... el era ca de obicei agitat :)... cu o zi inainte imi spusese "Nu mai am chef sa fac cafea acum... te rog asteapta sa fumez o tigara si sa ascult melodia asta si dupa aia imi spui ce vrei..." :)... am zambit... da... ca de obicei, imprevizibil :)... "OK"... mi;am aprins si yo o pipa... si am asteptat :)... atat de mult imi placea de el ca om :)... se simtea ca nu mai e un "sclav" al regulilor... stii? regula... "clientul nostru, stapanul nostru" :)))... o incalca in fiecare zi... dar cu atata tact... nu avea cum sa;si ascunda omenia (omenie = calitatea de a fi om, care le lipseste cateodata chiar oamenilor)... si tocmai de aia il respectam atat de mult :)...

ei bine, in acea zi, m;a intrebat el:

"Doua? Ca de obicei?"
"Da, bineinteles, insa, din pacate, e ultima noastra zi aici..."
"Eeeeh, priveste partea buna... se mai elibereaza vama... nu va mai fi atat de aglomerat..."
":)))))))"
apoi am continuat sa vorbim despre sibiu... apoi i;am urat sanatate cu sinceritate si cu speranta ca ne vom revedea la anul :)... cand am ajuns la masa... delia m'a intrebat :)... ce;i cu zambetul asta mare pe tine :)... a vorbit cu mine :)....El a vorbit cu mine... hi hi hi... ce fain... atat de mare nevoie am sa vad Oameni... sa cred in Ei... sa fiu surprins de Ei... sa le multumesc :)... sa;i simt "incredibil de aproape" :)..."

LiliAna said...

da, o astfel de intamplare iti poate intinde colturile gurii pana la urechi

julie said...

totul e diferit in vama...oamenii sunt altfel...ador poza asta. bravo!

andrei said...

multumesc :)... si ma bucur in acelasi timp :)

Anonymous said...

fiecare escapada in vama ma schimba...pe tine nu?
fiecare rasarit are alta culoare, de fiecare data soarele iti zabmeste altfel...lumea e libera in vama pentru ca isi permite sa viseze liber...nu e nici o granita care sa ne limiteze visele la stadiul de "vis"...dupa o noapte in stuf si un rasarit la foc de tabara, pe plaja, orice vis pare realizabil...asa vad eu lucrurile:)

Oana Dima said...

Frumoasa fotografie!

Se pare ca libertatea tine totusi de mediu atata timp cat cei care il populeaza traiesc in acelasi gand, aceeasi fericire si fiecare dintre ei ofera celui de alaturi o farama din libertatea sa!

Toate cele bune!

andrei said...

sascha:... adevar grait'ai... de fapt sunt mai mult decat de acord cu tine :D... pacat ca luam vama cu portia :P... dar poate n;ar mai fi la fel daca am sta acolo... sau mai stii? :D

deona: d'apoi cred ca acolo e mai usor sa oferi decat in alta parte... nush cum de se intampla asta... dar imi place :P