Tuesday, August 19, 2008

URASC!!!

Urasc faptul ca trebuie sa cersesc timp pentru mine vietii mele... urasc sistemul cu toate "beneficiile" lui... urasc sistemul pentru ca te obliga sa te transformi in sclav fara macar sa;ti ascunda asta... ii urasc pe cei care nu mai vad nici o speranta... ii urasc pe cei care mananca seminte pe plaja in vama veche... baaaaah... mereti dreq in alta parte... dar nu in vama... urasc barbatii care saliveaza ca niste patrupede in calduri dupa tzatze si buci... urasc boii care nu stiu sa'si arate admiratia pentru o femeie decat fluierand sau daca mai au impresia ca au si trei coaie... urasc tinerii entuziasti care dupa cativa ani petrecuti in sistem uita cine sunt... isi ingroapa cu scarba visele si devin marionetele statului, patronilor, bancilor, cretinilor care ne conduc... urasc faptul ca nu mai exista onoare... urasc faptul ca ipocrizia ne subjuga... urasc faptul ca in razboaie nu mai exista mandrie si curaj... urasc faptul ca l;am vazut pe conducatorul Georgiei infulecand din cravata de frica... as fi preferat sa nu... urasc pupincuristii... pentru ca aleg drumul cel mai usor si mai scarbos pentru a ajunge sus... URASC politicienii pentru ca nici macar nu stiu sa manipuleze cum trebuie... ii urasc pe cei care totusi se lasa manipulati... urasc sistemul la care cotizez cu bani, cu cele mai multe zile din viata si care'mi da inapoi doar stari de greata si nervi... ma urasc ca inca fac compromisuri... ma urasc ca sunt o parte din sistem... ma urasc ca am scris postul asta...

8 comments:

Adina Amironesei said...

De mult obisnuiesc sa spun ca nu urasc pe nimeni si nimic pentru ca eu sunt in toate si totul e in mine...si daca as urî m-as urî pe mine...citind postarea ta mi-am dat seama ca nu faceam decat sa ma mint...sa ascund sub presh ca ma doare...mi-am dat seama ca nu am ajuns inca la acest nivel de identificare cu Universul...E bine ca urasti pentru ca doar asa poti ajunge sa IUBESTI...e bine ca ai putut sa exprimi ura in acest fel...pentru ca multi nu au curajul sa faca publica ura lor de teama ca vor fi considerati oameni rai...un singur lucru te rog in finalul acestui gand : nu te urî pe tine ! niciodata ! Iubeste-te indiferent ce ai simti si ce ai face ! TU esti singurul lucru pe care il ai cu certitudine...restul e doar fum...iluzie...Esti un OM minunat...>:D<...cu drag...

LiliAna said...

eh, si ura face parte din viata noastra de zi cu zi ca si iubirea...totul e sa faci in asa fel sa existe un echilibru ca altfel te duci dracului...hai, mai si iubeste putin! ;)

Anonymous said...

admirabil Andrei...ai foarte mare dreptate ! nu vreau sa reiterez ceea ce ai exprimat tu. vreau doar sa spun ca sunt de acord cu tine. imi pare rau ca izbucnim fortati de imprejurari ce nu se mai schimba, fortati de oameni ce ne fac de rusine tara, fortati de un sistem infect care se lupta sa iasa din mocirla dar nu are cu cine...imi pare rau

andrei said...

#adina: bine ai revenit :)... asta se intampla cand ma trezesc la realitate :)... o sa incerc sa urmez ce m;ai rugat :)... desi yo is primul pe lista de obicei :))... multumesc >:D< un imbratisator mare :)

#ana: :))) iubesc... ca altfel... cum spusasi... m;oi duce sa mananc seminte pe plaja'n vama :))

#Lo: ma bucur ca suntem de acord :)... de fapt vorba vine ca ma bucur :)... frumos ar fi sa se schimbe ceva :)... sau macar sa se transforme :D

Anonymous said...

Te-ai gandit vreodata ca - desi ne masuram in acelasi fel anii traiti aci, pe pamant - nu ne nastem toti la aceeasi varsta... spirituala?
Poate ca ar fi mai bine sa te consumi incercand sa intelegi chiar si ce pare de neinteles, in loc sa consumi fie si numai o secunda gandind spre ura. Nu uita ca-ntre vorbele din batrani e una care zice ca "ce dai, aia primesti" si poate ca nu-i doar o vorba-n vant. S-apoi, cand termini de gandit spre intelepciunea batranilor, intreaba-te de ce, din tot blogul, numa' vorbelor despre ura nu le-a gasit sufletul tau o poza care sa le insoteasca. :)

andrei said...

domnita mermelique :)... vreau sa incep cu asta >:D< si cu asta >:D< si cu asta >:D<... da... m;am gandit... si asta ma ajuta sa inteleg unele lucruri :)... dar stii? cateodata se umple paharul... si nu;mi ramane decat revolta... ca ura e prea mult spus... multumesc mult pentru acest comentariu :)... a golit paharul :) ... iar cu ultima propozitie m;ai atins exact unde trebuie :)... multumesc :)

Anonymous said...

multumesc si eu, Andrei, ca ai vrut sa intelegi si ce a ramas nescris. >:D<
restul, dincolo... :)

ogarafgan said...

suntem ceea ce lasa sistemul sa faca din noi ... sau oamenii din jur ...
desi iubesti mata la Delia, nu? parca asa o cheama pe sotioara ta ... esti totusi neimplinit! ... esti nefericit! de ce mai omule?
te invidiez ca poti ura, inseamna ca simti la paroxism! eu nu pot ura, dar nici nu ma pot lasa manipulata ... d-aia sunt o paria, o salbatica, o neadaptata ... care probabil voi sfarsi la un colt de strada, cersind un colt de paine, si-o farama de dragoste ... sau atentie!