Wednesday, December 17, 2008

In umbra stihiilor (II)

in umbra stihiilor (II)



Ei au murit acum multi ani cu gandul la libertatea pe care o visasera o viata'ntreaga... parca a fost ieri... dar oare noi cei care am ramas in viata meritam jertfa lor? noi ne mandrim cu ei... printre lacrimi de neputinta ne tot soptim... desteapta'te romane... dar in soapta... in soapta... sa nu cumva sa ne auda careva... noi ne mandrim cu Ei... dar Ei? Ei s;ar mandri cu noi?.... refuz sa cred ca totul a fost in zadar...

5 comments:

ana si iar ana said...

Nimic nu e zadarnic... si cred ca se mandresc cu noi, nu ca am fi noi vrednici ci fiindca ei sunt.

Anonymous said...

In general suntem nepasatori fata de jertfa lor, de meritele si eroismul lor..
Si aceasta nepasare este o mare eroare.. pentru ca imaginea lor ar fi putut fi modele morale pentru generatiile tinere..

ogarafgan said...

si ce daca refuzi tu sa crezi? :( .... nimeni nu se impiedica de noi
faina meloada! :)

Anonymous said...

daca ar vedea cei care si-au dat viata pentru noi cum este generatia de astazi .. nu cred ca ar mai face-o odata

andrei said...

@sunt: eeeeeh... nici chiar asa... sa presupunem prin absurd ca generatia de astazi sucks... nu oamenii mari(vechi) au cea mai mare vina pentru acest lucru???? nu ei, oamenii mari, prin propriul lor exemplu, ar fi trebuit sa'i invete ce inseamna buna'cuviinta, respectul, pofta de viata de care tot vorbesc yo pe'aici? niciodata nu voi arunca ocari asupra noilor generatii... mai ales ca e foarte posibil sa nu le mai inteleg de la un anumit moment... noile generatii sunt cele mai interesante... si unul dintre motive ar fi chiar ca sunt noi ;)... btw... vorba lui marlenne, daca se simte o mireasma de cacat in tara asta sigur vine "dinspre sferele inalte ale patriei noastre dragi, a nu se confunda cu muntii" si nu numai.... dar in nici un caz dinspre noile generatii :)