Thursday, May 7, 2009

valsand alb cu vise (III)

valsand-alb-cu-vise-(III)



ok... stati putin sa m'adun... ca's imprastiat cam in trei, patru zari... ok... pentru inceput sa povestesc despre examenul de sambata... sau sa incep cu emotiile care au crescut incet, dar sigur, inca de lunea trecuta? Au atins un varf timid chiar in dimineata de sambata cand Mirabela m'a intrebat zambind: "Andrei, dar tu de ce tremuri?"... eeei cum de ce? de emotieeeee :)... poi am avut emotii de parca ar fi fost nunta mea :)... da... mirabela e mireasa, radu, mirele si yo fotograf pentru prima oara la un eveniment de o asemenea importanta :)... pe parcurs, emotiile au lasat loc bucuriei... la sfarsit bucuria a lasat locul tristetii pentru ca totul s;a terminat (eeeh... de fapt doar a inceput povestea) :)... iar a doua zi tristetea a lasat locul unei febre musculare de care n;am mai scapat timp de trei zile :))))...

Casa de piatra, tinara pereche!!! :)... (asa;mi place cliseul asta :)

...vor veni mai multe poze in curand... sau oare mai bine sa fac un alt blog dedicat? hmmm... vedem... pana atunci... toate cele bune :)

5 comments:

mermelique said...

Blog dedicat, clar!
Aduce clienti. ;)

P.S. La mai multe evenimente care sa te faca sa te simti asa. :)

andrei said...

hey mermeee >:D<... ce bine'i cand mai lasi cate;un mesaj :)... sper ca esti bine :)

pimeae said...

Si uite cum mai afla omu vesti noi :)
Felicitari domnu' fotograf si multe, multe evenimente iti doresc!
Ai grija

andrei said...

poi de aia e bine sa mai intre omul pe aici :))) >:D<... sper ca la voi e totul bine... ca n'am mai primit nici o veste :)

pimeae said...

...poi daca ti s-a blocat tastarura iar...:)))