Tuesday, June 10, 2008

in liniste...

m'am intors inca de duminica de la workshopul de la horezu, dar iata ca numai azi am gasit ceva timp, uitat intr'un colt dar nu pe etajera... o sa postez pozele facute in cadrul acestui workshop foarte interesant in ordinea cronologica... apropos... a fost atat de interesant incat m'am hotarat sa merg si la cel din toamna... hi hi hi :)

primele fotografii sunt facute la Manastirea Dintr'un Lemn... hmmmm... nush altii cum sunt, dar yo inca mai cred in puritatea vietii monahale romanesti...




manastirea dintr-un lemn (1)




manastirea dintr-un lemn (3)




manastirea dintr-un lemn (2)




__

6 comments:

Anonymous said...

Excelente ultimele doua fotografii! Unde ai gasit-o pe maicuta, ca eu n-am vazut-o...
Mai pune, ca sunt curios.

Bafta!

Anonymous said...

hey... domnu cristi... :) "luftu" e bun? hi hi hi :)... poi cum unde am gasit'o.. era acolo la manastire... nu vazusi ca fugeau de mine... da si yo dupa ele... :))) ui asa le'am stricat yo linistea... :D

PS1: m;am hotarat sa ma duc si la workshopul din septembrie... asa ca pica celelalte despre care am vorbit...

PS2: am intrat pe site'ul tau... interesant dom;le... pacat ca nu pot sa comentez... ca ti;as zice yo vreo cateva :))))))

PS3: o zi faina :) si multumesc de vizite :)

Oana Dima said...

Ultima e interesanta!

Anonymous said...

mersi draga deona... >:D<... de;acum o sa tot postez poze facute in timpul workshopului... sper sa;ti placa... :)

Anonymous said...

Incerc si eu sa pun cateva foto de la Horezu pe siteul meu, dar nu prea am ce sa aleg... aratau mai bine pe displayul camerei... Poate reusesc sa-mi pun si o parte de comentarii acolo, sa vedem.

Spor si bafta maxima!

Oana Dima said...

Imi place in general cam tot ce postezi! Fotografiile sunt foarte frumoase si ce e interesant la ele e faptul ca iti povestesc cate ceva.
Poop.