Tuesday, June 24, 2008

la galop...

la galop...

heeeeeeeeeeey.... opriti'va... nu vedeti ce;am obosit? uite... colo o bucata de andrei... uite alta... eeeh.... si inca una....heeeeeeeeeey.... adunati'ma si luati'ma cu voi... nu mai vreau inchis intre trei pereti...


PS: nu ma bagati in seama.... sunt obosit...
PS2: azi am avut o revelatie :)))))... suntem doar niste sclavi... dar sunt prea obosit ca sa mai continui ideea...
PS3: mai evadam din cand in cand... dar prea rar...

13 comments:

Anonymous said...

s-a pierdut imensitatea de comentariu pe care ti l-am lasat si-mi vine sa plang, ptr ca am spus multe si incercam sa te inveselesc si sa impletesc o folosofie de viata (cum ca esti doar sclavul propriei tale minti si ca poti evada oricand si ca esti liber si ca trebuie sa iti asculti gandurile si ca nu ai scuza ca esti obosit ca si eu sunt obosita rau de tot etc).... :( nu ma mai joc...ai face bine sa zambesti acum ca tot m-am intristat eu, ca sa ne echilibram starile si sa facem lumea un loc mai bun... o seara faina

Anonymous said...

scuze greselile de la tastatura...

andrei said...

heeeeey... alba ca zapada :)... stai linistita... dupa ce dorm putin sa vezi ce vesel si plin de viata sunt :)... ne vedem maine :)

PS: lupt cu automatismele de care vorbeai :)....

PS2: noapte buna :)

PS3: mersi :)

ogarafgan said...

scuze de bagat in seama, da' gasii o bucata de andrei - ia-o inapoi!

andrei said...

:)))... mersi... las asa... sa se intoarca acasa :D

mina said...

Acum cateva ore ti-am descoperit blogul, cu atatea frumoase povesti ascunse in imagini. Asta-i si unul din motivele acestui comment, de obicei nu prea se-ntampla sa comentez asa..brusc. Alt motiv est pentru ca mi-a amintit de locuri care-mi sunt dragi, de marginimea Sibiului, mai exact..si pentru ca pur si simplu m-a facut sa fug putin din griul cotidian pe taramul visului:) lumea zugravita de tine ii frumoasa. Chiar si ne-zambetul negurii copile (oare am spus bine) e frumos in tristetea lui...

mina said...

Tocmai mi-am vazut comentariul semnat "cristian"..:) eu sunt de fapt cosmina:)

andrei said...

nu inteleg nici yo de ce ti;a aparut numele cristian :)... multumesc mult de vizita si de comentariu... stii? toate aceste comentarii ma ajuta sa continui drumul pe care;am pornit :)... traim asa de mult in griul cotidian incat cateva picaturi de vis coloreaza intreg tabloul numit lume... o zi frumoasa :)

mina said...

E un drum tare frumos..ma bucura de fiecare data sa descopar astfel de picaturi de vis..eu iti multumesc pentru zambet:)
Imaginile de la Horezu mi-au mai amintit de alte povesti despre viata monahala, foarte speciale pt mine, surprinse de Dragos Lumpan, probabil le stii..

andrei said...

hey... nu stiam de el... asta e un alt semn ca mai am multe de invatat :)... dar l;am gasit pe www.lumpan.ro :)... asa ca ma voi uita mai tarziu :)

ma atrage viata lor... a calugarilor... nu e de mirare ca odata am vrut sa fiu unul dintre ei :)... am incercat si voi incerca sa o observ din afara ... stiind ca odata am fost inauntru :)...

cu placere :)

mina said...

Hey..ce de decoperiri astazi:) si eu sunt foarte interesata de viata lor..ma uimeste ce-mi spui din motive pe care nu le pot povesti intr-un spatiu asa de..public:) si chiar cunosc unele aspecte..pentru ca m-am aflat, mai mult sau mai putin in preajma unor persoane care aveau-inca au tangenta cu viata asta. Si fotografiile facute de Lumpan la Sihastria Putnei m-au fascinat..una in special..emana o stare cu totul speciala..
Sper ca nu te-am tinut prea mult din treaba, de fapt, si eu am tras chiulul putin:) dar asa-s eu, imi place sa stau la povesti si la depanat de vise..:)

andrei said...

hey.. nici o problema... poti sa treci oricand pe;aici :) o zi faina in continuare :)

ghrayada said...

ooooof, abia m-am tarat in dimineata asta de vineri la serv si am zis sa incerc sa ma inviorez citind ceva pe blog si ajung aici... ce ma fac? si eu simt ca timpul trece ba prea repede ba prea incet... m-am saturat si eu de monotonia orelor lungi din cele cinci zile de serv. vreau sambete mai mari si mai dese... m-am saturat si eu sa ma vand altora si tot mai rar sa fiu disponibila pt mine... si tu? asa o fi peste tot?