Monday, July 28, 2008

din poveste...

amintiri... despre povesti... despre copilarie... a fost frumos in sighisoara :)... yo continui sa tac... ca asta stiu sa fac cel mai bine... :)))... he he he... de'as face asta intotdeauna... si ui un gand cum imi zboara... 'Cum TREBUIE traita viata' - eseu... hah... simt cumva o urma de aroganta in titlu? hmmm... si de ce are coperta asa colorata? vai....dar priveste cum zboara filele innegrite de praful care'ar trebui sa fie doar un simbol... heeeey... marele eseu s'a pierdut printre umbrele cetatii....

am rasuflat usurat... ca nu trebuie sa citesc asa ceva... si o privire nostalgica spre trecutul plin de povesti... despre copilarie... zambet :)


din-poveste

5 comments:

Anonymous said...

Fusasi la Sighisoara uomule? Fu bine?
Ce se mai intampla pe acolo?

andrei said...

:) poi ce sa se intample? numai lucruri frumoase :))... vorbesc serios... parca am fost in alta lume :)... oamenii zambeau... se jucau... radeau... traiau... vorbesc serios... parca era altfel decat in partea cealalta... unde griul blocurilor (scuze in sibiu au inceput sa fie vopsite jumate portocalii, jumate roz...) parca te apasa... :)... intr;un cuvant frumos :)

Oana Dima said...
This comment has been removed by the author.
Oana Dima said...

Nu am citit postarea, m-am uitat la fotografie si mi-am zis "Wow"... pare facuta la Suceava, la Cetatea de Scaun, dupa aceea m-am uitat la fata, la "portul" ei si a fost clar ca fotografia nu a fost facuta la Sv. Atunci, unde? Doar la Sighisoara, a fost Festivalul Medieval... fain...fain...

De-abia astept sa poposeasca si pe meleagurile noastre acest festival; numai sa nu ploua!

In rest, toate cele bune!

Unknown said...

:) hai ca m-a prins blogul tau; am venit la job cu gandul ca azi lucrez, am gasit intamplator un coment al tau pe blogul meu (ma intrebam curioasa cum ai dat de el) si ghici ce fac de o ora si ceva:)
ma fascineaza si imaginile surprinse de tine, dar si povestea cu care le potentezi, si mai ales tonul, lejer, detasat, putin glumet, putin mai mult serios sub tenta de zambet.
Foarte FAIN!
:)FOARTE!