Friday, July 11, 2008

Emotii..de blogger incepator

Pentru ca toate povestile incep cu "a fost odata", as putea incepe la fel. Dar n-a fost. Pentru ca este. Pentru ca am descoperit intr-o zi locul unde se intalnesc piticii. Mi-au placut de prima data, si le-am zambit de prima data. Nu stiu cine sunt ei, dar cred c-am inceput sa scriem impreuna povesti. Care nu se intampla doar intr-un spatiu virtual. Se intampla pentru ca vin, cred eu, cuprinsa de entuziasmul oricarui inceput, din partea unor oameni cu soare-n suflete si pe chipuri.
Nobile cavaler, multumiri din nou pentru ca-mi gazduiesti crampeie de ganduri. Fotojocul insa este al tau:) si sper ca "buburuzele" sa-si lase-n continuare ganduri si vise aici.
Asa cum ne-am obisnuit..s-aveti o seara faina. (Andrei, ai legatura:))

7 comments:

danushka said...

cateodata... oamenii sunt prinsi in "trecut"... cateodata viseaza cu pasiune la "viitor"... cateodata descopera ca "acum" e tot ce au... ma bucura mult, mina, ca ai ales "acum" sa impartasesti cu noi crampeie din gandurile tale... cu nerabdare astept sa le asterni aici... ca un pitic... :)
noapte lina!

andrei said...

he he he... da am luat legatura si o dau mai departe :D... nici nu stii cat ma bucur ca ai facut primul pas... a fost o surpriza placuta cand mi;am deschis blogul si am vazut ceva nou... negandit de mine :D... de;abia astept sa iei legatura din nou :D...

cat despre gazdurire... crede'ma e o placere... hi hi hi... si... acum sa zic... si yo... fotojocul nu este al meu... ci al urmasilor... urmasilor .... :PPPP

aaa... dupa cum observasi.,... am lasat;o pe domnita danushka sa traca peste sfiala'i caracteristica... si sa comenteze prima... hi hi hi

un week;end frumos va doresc :D...

mina said...

Piticilor, nici nu stiti si eu ce mult ma bucur de bucuria voastra:)sper sa ma viziteze muza destul de des, asa incat sa scriu cat mai mult. Andrei,tare m-am amuzat citindu-ti randurile, esti sugubat nevoie mare:) multumesc si domnitei pentru vorbele-i frumoase. noapte lina voua..

andrei said...

of of of... nu mai pot de sugu batz ce sunt :))).... acku m;am intors de la concert... testament si kreator... sper sa am timp sa pun maine niste poze.... ashe de rau ma doare gatu... da nush de la ce.... de la dat din cap sau de la sîsu :)).... daca nu stiai, sîsu e aparatu meu... care se pare ca are mai multe interdictii decat stapanu.... da no... ce sa facem... nici noi stapanii nu iubim cuvantul trebuie.... ashe ca nici el.... hi hi hi hi.... welcome domnita mina :)

mina said...

Stiam eu ca la concert ai fost. Stiam si cum il cheama pe aparat. Ca m-am documentat:) pai, probabil gatul te doare din ambele motive. Da'i bine, ca te-ai simtit bine. Domnu' cavaler, tre' sa marturisesc de-abia in ultimele zile am inceput sa ascult si melodiile de pe blogul domniei tale si..m-am indragostit iremediabil. First, de domnul Rene Aubry, apoi restul..aveti niste gusturi muzicale, domnule..si-i tare bine ca uite-ashe, imi mai imbogatesc si eu cultura muzicala.
Asa de tare mi-au placut ca am cazut intr-o maaare de viare..sper sa mai si ies de-acolo:)
De-abia astept sa mai pui muzici, si poze..desigur..si cuvinte, da:)

andrei said...

he he he.... da de unde stiai tu ca am fost la concert? hmmm? :PPPPP... domnita mina... rene aubry mi;a fost recomandat tot de un om frumos... asadar ma bucur ca a fost transmisa mai departe frumusetea ;)... sper sa;ti mai placa muzicile pe care le pun.. ma mai scap si pun si suparari metalice... da no... vezi tu :D

duminica faina :)... si o saptamana si mai faina :D

mina said...

Uite ca stiam pur si simplu:) am avut o banuiala..stiam ca vor fi concerte in Sibiu this week-end, so, eram sigura ca nu vei lipsi:)..mi-a soptit cineva ieri ca mi-ai trimis un imbratisator..prin urmare nu pot altfel decat sa-ti trimit si eu unul back:) saptamana faina..si posturi frumoase..