Sunday, July 27, 2008

love love love

am revenit din sighisoara, dar nu vreau sa stric linistea care se asternu aici :) si nici nu se cade sa comentez despre artmania si nici despre saptamanile aglomerate care au trecut si care vor veni... asa ca momentan imi fac curaj si nu zic nimic... doar atat...


sarut

aaa... si o melodie.... ;)... aaa... si am zis oare? aici [pe blog] e fereastra inchisorii... am vrut sa scriu despre un ocnas... dar poate va fi timp si pentru el... ca lanturile nu dispar asa repede... iar pe fereastra se vad cum zburda vesele visele :)... o saptamana frumoasa sa aveti :)



3 comments:

danushka said...

ce-mi place poza. muuuuuuuuuuult. muuuuuuuuuuult. muuuuuuuuuuuuuuult de tot. felicitari :)
frumoasa sa fie si a ta. saptamana :)... imbratisator racoros si adulmecator de toamna... :)

mina said...

Tu iar ai presarat nostalgii ce se trezesc brusc dupa ani si ani..caci acolo-n turnul ala am stat si eu candva..candva demult..si uite asa, cum scria intr-o carte, pe fereastra deschisa un om se-apleaca spre trecut. Dar o-nchide la loc caci trecutul trebuie sa-si doarma somnul ca de-aia-i trecut..doar cand se mai trezeste cand si cand isi face simtita prezenta cu-a lui nostalgie..
Bine-ai revenit din vechea cetate..ba chiar era nevoie sa spulberi tacerea asternuta aici de ceva zile..ei, da stii tu mai bine ca uneori o imagine inseamna mai mult decat o mie de cuvinte:) sara buna..

andrei said...

>:D<