Tuesday, December 23, 2008

din nou spre alb...

Oare? acea linie alba?... trebuia sa trag o linie?... si sa continui?... dar ce? acel banchet pe care mi l;am imaginat candva la care participau discret doar picaturile de roua... acel banchet... da acel banchet... trebuia sa trag o linie?... sa adun si sa scad?... ce anume? si de ce? si cand? acum?... nu... nu acum... acum astept... va incepe spectacolul in curand... acel carusel alb de zambetele care luminau intr'un ritm ametitor trecatorii grabiti... alb de visele care topaiau a speranta aruncand cu fulgi de nea in graba trecatorilor... alb de vals murmurat in graba de masti trecatoare... ale lor? ale mele? ale noastre... dintr;odata un suras cald opri caruselul... secunda ingheta... toti priveam nedumeriti... si atingeam curiosi albul... visele se intorceau in pas de vals acasa... iar noi?... noi zambeam privind printre aripi cum caruselul porneste din nou la drum... mereu un altul...

Amelie imi parea numele amar al tristetii... cat de mult m'am inselat... nuuuu... nu e... cum m;am putut insela asa amarnic?.. asa de mult ma bucur:)...

Omenirea... va fi ea oare o armata de visatori?

Hey... daca aveti cumva dubii... va asigur sunt ok... n;am luat;o razna... tocmai ce am vazut Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain :)

N'am stiut cum sa va multumesc si cum sa va urez (e sezonul urarilor nu? hi hi hi) cat mai multe... zambete (ele, zambetele, maresc puterea de a realiza vise... din cate stiu yo :)... si asa a iesit postul asta balbait :)... La revedere :)




7 comments:

ogarafgan said...

Faina nebunia ta Ardei, si ca de obicei, fiecare si-o intelege :)
Ce pot spune sigur, e ca nu omenirea va fi o armata, dar un escadron tot suntem :D ..... de visatori ..... doamneeee, ce bine e sa visezi! ..... de bine ..... e atata linisteee!!!!
Nu-i asa Ardeias?
>:D<

andrei said...

asa e draga marlenne >:D<

Anonymous said...

pa!:)
dar Mina unde e?

andrei said...

ciao :)... e pe'aici: http://minasgreenland.blogspot.com

Cristiana Laura Pantea said...

foarte bine :)

Anonymous said...

Sarbatori fericite, Andrei! E o mare onoare pentru mine faptul ca deja am realizat o expozitie impreuna. Mult succes pe mai departe si astept ca si in anul 2009 sa ne incanti privirile cu fotografii deosebite.

Adrian

andrei said...

Krissa :)... ma bucur ca e de bine... :) da' n;am inteles ce anume :)

Adrian :)... hmmm... poi mult succes si tie iti doresc:)... poate anul viitor vom avea si mai multa inspiratie :)... stiu... recunosc ca suntem geniali :)))))).... dar se poate si mai bine :)... sarbatori fericite... si ce sa zic?!?! ne vedem la urmatoarea expozitie la care voi fi onorat sa particip alaturi de tine :)... multumesc :) toate cele bune :)