Saturday, December 27, 2008

zumzet de verde (III) & Expozitie Foto Atrium

zumzet de verde (III)

hi hi hi... verde cald... ce viata stralucitoare si demna au dom'le miile de flori care ne zambesc si ne alina :)...hi hi hi... la revedere! :)


Music: René Aubry : Mimi & Fredo :

PS: din 2 ianuarie am inteles ca suntem invitati in Atrium Cafe pentru o noua expozitie foto intitulata "FRagmente"...expun Gabriel Buta (http://gabrielbuta.blogspot.com) si Marian Trasca(http://mariantrasca.blogspot.com).

10 comments:

gba said...

Merci mult..:)
daca ai chef, poate iesim la poze azi sau maine prin sb..ca ma plicti acasa...da un mail daca vrei...
gabi

andrei said...

cu placere :)... si multumesc de invitatie :)... poate incercam luni daca mai esti pe;aici :)

Anonymous said...

..."o,daca ai putea sa insufli hartiei ceea ce traiesti atat de plin si de fierbinte in tine,asa incat sa devina oglinda sufletului tau"...:)

andrei said...

:)... dar de ce anonim?

Anonymous said...

poate pentru ca vreau sa conteze ce spun si nu cine sunt cea(nu te repezi la concluzii ca ma refer la persoana:))) care spune...e ok raspunsul?...:)daca nu,as putea sa incerc citatul din shakespeare...

andrei said...

da.. :)))... chiar m;am gandit dupa ce am pus comentariul :)))... ca cel mai bun raspuns ar fi... da de ce nu? :)))

Anonymous said...

ar fi fost prea previzibil...am vrut sa fie ceva propriu si personal:))si acum daca te-ai prins as fi vrut sa-ti vad fata dezamagita cu un suras fad:))

andrei said...

:)))... culmea... dar nu e dezamagita :)

Anonymous said...

cu acordul tau o sa-ti mai las niste vorbe la unele poze...as fi vrut s-o vad pe aia "She"...si sper ca totul e ok cu tine...la revedere:)

andrei said...

da... totul e ok :)... sper ca la fel e si acolo... oriunde ar fi si s;ar intampla :)... ce urat suna aia "She"... sper ca a fost o greseala...