Tuesday, December 30, 2008

zumzet de verde (VII) - An nou fericit !!!

zumzet de verde (VII)


hi hi hi... si acum la final... sa'l prezint pe cel care a observat cu atentie povestea verde din acea zi de vara... a fost trimisul?!? acestui blog in sau pe teren... domnul Săgeţîcă... el tocmai isi cere scuze pentru faptul ca stirile'au ajuns de;abia acum la dumneavoastra :)... si ne zice sfarsit de la asa mare efort: "La revedere!"

Si cu aceasta yo inchei prin a va multumi muuuult pentru toot... pentru zambete... pentru imbratisari hi hi hi... pentru incurajari... pentru vizite... pentru comentarii... pentru ca dati un sens fotojocului si automat celui care, insotit de piticii de pe creier, sta in spatele cortinei... si rade sau plange... numai piticii stiu de ce:D... va asteptam si la anu' cu drag :)

S'aveti un an nou fericit... hi hi hi... nush la ce;ar folosi sa fie anu fericit...mai bine sa fiti voi fericiti la anu'... macar de 7 ori... :)... si macar cinci vise sa se implineasca... si... si... si tot asa... hi hi hi :D...

si daca e nevoie de libertate... ne'om ruga si pentru aia :)



Music:Rachel Sweet : Please, Mr. Jailer :Cry Baby Soundtrack :



19 comments:

Anonymous said...

si... si... si tu la fel!
Sa-ti dea Domnul in anul ce vine tot ce-i mai bun pentru tine... si sa continui joaca prin bloaga exact asa cum o incepusi acum, la final de an... ca tare frumusica-mi pare a fi. :)
La multi aaaaaani!

andrei said...

da sa traiti... vom incerca :)... hi hi hi >:D<... la multi aaani hi hi hi...

Mihai Cantea said...

Multa fericire si imagini tot mai inspirate! Multe din fotografiile tale mi-au umplut inima de frumusete! Sa fi la fel de inspirat si in anul care vine!
La multi ani!

ogarafgan said...

daaaa Sagetic-al tau ie optimist breee Ardel!!!! iote-l cum mere dela gri la vere! :D .... ma-ntreb cat timp io lua?
la ultimul rand ;)
si na inca ceva pen'care sa multzamesti >:D<.... in fiecare zi fericita a noului an fericit, al lui Ardel cel preafericit ;)
hi hi

ps: iote numa' cine-ti scrie acu! visatoarele .... sa nu zic altfel =))

andrei said...

mihai cantea :) va multumesc si ma bucur in acelasi timp :) si dumneavoastra sa aveti un an nou fericit :)


marlenne :) eeeh... cat timp :)))... nu conteaza timpu'... asta e teapa cea mai mare pe care si;o ia timpul asta... oricat de repede ar trece.. tot copii ramanem... hi hi hi... ardel??? preafericitul? =)))))) iti intoarce zambind imbratisatorul >:D<... si spera din tot sufeltul ca vei avea un an cu muuuulte multe zambete (inspiratie am vazut ca ai :D) si cine stie poate ne'om si vedea la anu.. apoi cu ultima parte am emotii... >:D< >:D< >:D<

andrei said...

aaaa... si inca ceva domnule Cantea :)... de fiecare data cand comentati... imi aduc aminte de moldova... de acasa :)... si va multumesc din nou :)

Dungha said...

Excelent lucrat!
SARBATORI FERICITE!

andrei said...

de asemenea :)

Octavian-Andrei Brezean said...

la multi ani andrei! toate cele bune :) !

andrei said...

la multi ani! :)... si felicitari pentru fotografiile din parang :)...

gba said...

la multi ani...si sper sa vii azi in atrium..
gabi

Oana Dima said...

La multi ani si toate cele bune pentru 2009!
Poop.

danushka said...

fiecare clipa din fiecare ora din fiecare zi a noului an sa iti fie frumoasa si plina de pace in suflet. voi adauga si eu ce a spus domnul cantea... multe lucruri atat de frumoase in sufletul meu au adus fotografiile tale... multumesc!
sa cresti mare in ale fotografiei si mai mare in a fi o bucurie pentru cei de langa tine. >:D<

Maya said...

dupa pozele acestea verzi ma declar fan.:D

andrei said...

da... din pacate sau din fericire :)))) rdsu m'a tinut departe de net... si nush cat va mai dura situatiunea asta... poate pana ma enervez si ma duc pe romtelecom... hi hi hi... la multi ani tuturor si multumesc :)

gba:) la multi ani :)... din pacate nu am putut sa ajung la vernisaj dar voi ajunge sigur sa vad expozitia :)

deona :) multumesc, de asemenea draga deona >:D<

dani:) eeeeeh :)... ma bucur... si;ti multumesc... si'ti doresc si tie sa cresti mare in ale fotografiei :).. stii tu... ca o domnita... :))... ele cresc cat altii in 7 ani... parca asa era :)) >:D<


maya:) sunt inspaimantat... revino'ti te rog cat mai repede... sa nu te gaseasca vreo cornuta vegetariana flamanda si sa te manance... hai mai repede... ti;ai revenit? :D >:D<

la multi ani si toate cele bune :)

Maya said...

nu ma maninca nik.pozele tale imi placeau de mult si cum verdele e culoarea mea acum sunt fanul pozelor tale.:D
uitasem ..la multi ani

adela mohanu said...

Excelent lucrat! Şi la mulţi ani, dacă nu-i prea târziu :)

Gabriel Coroiu said...

Felicitari pentru toata munca! Frumos.

andrei said...

maya :)eeeh... m'am mai linistit... hi hi hi :D... multi sa fie si la tine da si faini sa fie daca tot is multi :D

adela :).. multumesc :)... ehhhh... cum sa fie prea tarziu :)... ca blogu; tot in 2008 e momentan :D... toate cele bune iti doresc si tie :)

gabriel :)... multumesc :)... am vazut si yo fotografiile de pe blogul tau si mi'au placut mult :)... felicitari si tie :)