Monday, March 23, 2009

Deli's Choice

delischoice


am avut din nou o revelatie... shhhh... sa nu radeti :))))... mi;am dat seama ca yo de fapt nu vreau sa fiu fotograf... yo vreau sa'mi gasesc linistea... cu alte cuvinte... sa fiu liber... is tare... nu? :))) ultimele saptamani au trecut frumos... totul a inceput cu prima si ultima iesire din acest an cu sisu zgribulit sub geaca... si a continuat cu o incursiune pe taramul deliei :)... si am gasit acolo o alta modalitate de comunicare... bijuteriile... asa ca... in ultimul timp ne;am intersectat pasiunile... parca a ajuns vama chiar in mansarda noastra... cercei... si miresme de vama veche :D... poate pe viitor vom deschide si un blog cu asa ceva... cine stie? :)



10 comments:

ogarafgan said...

de ce ultima bre? pana acum vrei sa zici, nu?
adica, te lasi de fotografie? X-(
fain cantecel!

andrei said...

da... pan'acum vreau sa zic ;)... normal ca o sa ies in continuare :D... da' am realizat... ca fotografia e doar un mijloc... nu un scop :)... si normal ca voi comunica in toate modurile posibile... cat oi mai trai :D...

LiliAna said...

daca n-ar fi revelatiile n-ar fi fain...:)

andrei said...

daaa... e mult mai interesant asa :D

Octavian-Andrei Brezean said...

bun cadru, imi place mult :)
..la fel si watermarku :P

andrei said...

:P multumim domnu' andrei :)

Iza Oana said...

"mi;am dat seama ca yo de fapt nu vreau sa fiu fotograf... yo vreau sa'mi gasesc linistea... cu alte cuvinte... sa fiu liber... "
;)) Oare nu asta cautam cu totii in acele activitati spre care ne concentram din cand in cand atentia? Si le iubim cu atat mai mult cu cat sunt cel mai bun refugiu in viata agitata de zi cu zi:)
Superba poza!

P.S.vreau si eu cercei din astia:P

cornel said...

mare lucru si cu revelatiile astea...o epiphanie ne ajuta sa ne eliberam

andrei said...

iza :)... ba daaa... tocmai de asta radeam de mine cand am zis ca;s tare :D... poi data viitoare cand ne;om intalni vin cu cerceii dupa mine :D... >:D<

cornel :)... tocmai de asta am si scris postul asta :)... pentru ca asta am simtit :)... hi hi hi... si e mult mai bine :)... multumesc de vizita :)

pimeae said...

...finaly...am tot asteptat...si nimic...ca zisesi ca pui o poza cu lucrarile Deliei tale pe blog...
...imi place depth of field-u realizat...misto..

ai griji!