Sunday, June 29, 2008

Din pamant [3]

azi am vrut sa termin seria Din pamant... si am facut'o... :D... nu de alta... dar se pare ca va urma o saptamana grea si cine stie daca voi mai apuca sa mai postez ceva... ashe ca va urez de pe'acum o saptamana faina... auditie placuta... si vizionare si mai placuta :)






Din-pamant [5]



Din-pamant [6]



Din-pamant [7]



Din-pamant [8]



Din-pamant [9]



Din-pamant [10]

11 comments:

mina said...

Dimineata buna:) si saptamana faina si tie..da' totusi sper ca vei gasi timp, macar asa, printre picaturi, sa mai postezi. Ma bucur ca ti-o fost pe plac commentu-ul meu:) da' sunt tare nedumerita cine-i domnisoara oana, de care vorbea Deona:) ca eu sunt cosmina:)
In fine, trecand peste urarile de dimineata, si de saptamana..cred ca seria "din pamant" ar putea fi intitulata si "mangaierea lutului"..mie asta-mi inspira..
Si-n alta ordine de idei, toata ziua as citi si privi..cele postate aici:)

ghrayada said...

reusita seria asta "din pamant"
asa cum spune si cristian care, de fapt, nu e oana pentru ca e cosmina, sper sa-ti faci timp si sa mai postezi cate ceva... :)) sa se bucure si ochiu' nostru
O saptamana buna pt noi toti!

mina said...

Am ras aproape cu lacrimi citindu-ti comentariul. Sa fie o saptamana buna, prin urmare, pentru cititorii acestui blog. Si pentru artistul care lipseste..si noi ne amuzam in lipsa lui:) seara buna, andrei:) aceeasi cosmina, zisa si cristian..si oana..:)

andrei said...

:)))))) muaaahahahahaha... yo va zic noapte buna ca de;abia acum am ajuns pe;aici :)) da vad ca va distrarati nu gluma :)))... poi yo vorbeam de domnisoara oana... care e deona... :D... iar cosmina e cristian... simplu :))) sau invers... multumesc mult ca ati trecut pe;aici si ma bucur ca va placu seria :)... si yo sper ca voi gasi ceva timp sa mai postez... dar pana atunci s;aveti parte de zile frumoase... :D

PS: da ce? vazurati vreun artist pe;aici? hi hi hi... unde;i?.. unde;i? :D ca vreau sa;l cunosc si yo :D

mina said...

Gata, acum m-am lamurit si cine-i oana, multumesc, a fost de vina neatentia mea..cu un ochi la work si cu unul pe blog, se mai intampla:). Placut seria, dupa cum am spus si zilele trecute. Cat despre artist, sa-ti fac cunostinta cu el, desi, sincera sa fiu, nici eu nu-l cunosc, decat putin si virtual, l-m descoperit de curand si ma to zgaiesc de-atunci la povestile si pozele lui:) il cheama andrei, cred:)
Acum, lasand gluma, tocmai citeam ieri in ultimul numar din national geographic ca o fotografie buna e aceea care te misca, te face sa te gandesti, care schimba ceva, care trezeste ceva.. ori, mie exact asa mi s-a intamplat cu imaginile surprinse de tine:) si gata!:)

andrei said...

valeeeu... cate laude... ce ma fac yo cu atatea laude... noroc ca nu te uiti cu amandoi ochii la blog.. ce ma faceam yo atunci :D... hi hi hi.... acush ma si inrosesc... btw... cat despre chestia serioasa de care spuneai... cam asta consider si yo... si tocmai de aia ma bucur... :)... ca de obicei... sunt obosit :D... de la munca :D... o zi faina... si multumesc mult :)

andrei said...

:))))... se vede ca's obosit... ca nu prea mai leg cuvintele intr;o logica anume...

mina said...

Se pare ca eu te citesc pe la inceput de zi, iar tu postai cand eu eram deja in lumea viselor..da'nu visam, ca si eu cam la fel de obosita, si de agasata de caldura din Bucuresti..si era prea adanc somnul.
Sa vedem, ce-ai putea face cu laudele..cred ca si tu simti ca-i un sambure de adevar, daca atatea domnite-adunate aici sunt incantate de ceea ce vad:)ma refer la poze, desigur:)) nu face nimic oboseala, sunt nice cuvinte in fapt de seara..eu cel putin seara-s intotdeauna mai inspirata, dar..deh..oboseala-si mai spune cuvantul..si uite cum las aici verzi si uscate pe blogul tau..mai bine comentez urmatorul post..you're welcome si..zi faina si tie si de-i cu putinta, mai putin obositoare

andrei said...

hah... faina fu... faina sa fie si urmatoarea :))... si pt tine si pt mine...:D

Anonymous said...

absolut genial...!

Cristian said...

foarte fain. foarte.
(alt cristian)